Dopřejte si radost z dokonalosti našich techniků

Proč byste chtěli mít zbytečné starosti, když můžete mít pohodu a jistotu, že se o vaše záležitosti někdo postará? Vždyť co může být horší než neustálé telefonování a zjišťování situace se servisem zařízení, které opravdu potřebujete? U nás to jde jinak! Máme spolehlivý s šikovný tým a vy pohodu. Svěřte nám servis své pokladny a o nic se nestarejte. Vše zařídíme my.

Prostě DOKONALOST!

Spolehlivost

Co dělá pokladní systém opravdu přínosný pro své uživatele?

Spolehlivost v každém směru:
Jistota, že i když je největší špička a dveře obchodu se snad ani nestačí zavřít, pokladní software pojede při maximálním vytížení na jedničku.
Opora v krizových situacích, kdy pokladní systém neběží ideálně, nebo je špatně nastavený, a je potřeba rychlá pomoc vzdálené podpory nebo servisu.
Bezpečí při všech transakcích v kase, při platbách kartu i při uchování důležitých statistických dat v samotném pokladním systému.

Pokladní řešení AWIS splňují všechna tato kritéria do puntíku. Vyzkoušejte si nás v ostrém provozu, nebo si přijďte vyzkoušet pokladnu do showroomu.

Dopřejte si radost z dokonalosti našich profesionálních pokladen

Nechcete odfláknutou pokladnu, která vydrží pár měsíců? Máte recht! Za svoje peníze si zasloužíte kvalitní pokladnu, která něco vydrží. U nás jich je na výběr spousty a navíc jsme na trhu už víc než 20 let, takže je máme pořádně vyzkoušené.

Prostě DOKONALOST!

Tradice

Budujeme dlouhodobé vztahy, držíme se tradic

Když jsme v roce 1992 začali s vývojem a prodejem pokladen a pokladních řešení, šli jsme do toho s jasným cílem: Pomoci podnikatelům, manažerům i živnostníkům pracovat s pokladními systémy, které jim usnadní práci.

Nastavili jsme jasný směr, kterého se držíme po celou dobu existence firmy. Zvolili jsme cestu prodeje a vývoje inovativních pokladních systémů pevně stojících na tradici, kterou charakterizuje poctivost, kvalita a 100% funkčnost pro bezproblémové podnikání.

Za naše pokladní systémy dáme ruku do ohně. Věříme, že tradice AWIS bude pokračovat ve stejném duchu i dlouho po nás.

Dopřejte si radost z dokonalosti našich pokladních systémů

Máte dost složitých pokladních systémů, u jejichž nastavení strávíte dlouhé hodiny? Rozumíme a posloucháme. My děláme pokladní systémy pro lidi, ne pro techniky a vývojáře. Jsou intuitivní, snadné na ovládání a zvládnou všechno, co od nich potřebujete. PEXESO se hodí do menších prodejen a restaurací a AWIS do velkoobchodů a do velkých provozoven, kde to frčí.

Prostě DOKONALOST!

Podpora EET

Strašák EET zamčený ve skříni

Při vzniku společnosti AWIS by nás v životě nenapadlo, kam až bude směřovat vývoj evidence tržeb. Díky stabilnímu zázemí a dlouholetým zkušenostem v oblasti pokladních systémů tak pro nás nebyl problém zareagovat na „překvapení“ EET.

Proto jsme jako jedni z prvních vybavili všechny naše pokladní systémy pro Windows i Android podporou elektronické evidence tržeb, která se pozvolna „zahryzává“ do všech sfér podnikání.

Pro naše věrné zákazníky to znamená jediné: I kdyby se ve vládě děly nevídané obraty, s AWISem zůstanete připraveni úplně na všechno – poradíme si s každou typickou i nečekanou situací.

Dopřejte si radost z dokonalosti našich obchodníků

Štve vás, když to do vás obchoďáci perou „horem dolem“, snaží se pouze prodat a neřeší skutečné problémy? Naši obchodníci mají rozsáhlé zkušenosti z gastro provozů a obchodů. Umí naslouchat, vžít se do vaší situace a nabídnout takové pokladní řešení, které pomůže. A co víc? Po výběru pokladny váš vztah nekončí, ale teprve začíná. Buďte si jisti, že kdykoliv budete potřebovat, na svého obchodníka se můžete s důvěrou vždycky obrátit.

Zákaznický servis

S pokladním systémem poradíme kdykoliv, kdekoliv, jakkoliv

I dokonalý pokladní systém potřebuje občas vyladit. I přepečlivá obsluha udělá někdy menší chybu, která rozhodí celou pokladnu. I nám se může stát, že nový pokladní modul „nepojede“ hned podle vašich představ.

Právě proto si zakládáme na bezvadné podpoře našich zákazníků. Na telefonu jsme dnem i nocí. Dokážeme vám nastavit pokladnu přes vzdálenou podporu. V garážích máme stále nastartovaný rychlý vozový park, abychom vám mohli ve chvílích potřeby přispěchat na pomoc.

Na pokladní systém AWIS je spoleh ve chvílích pohody i při krizových situacích. Přesvědčte se o tom a zavolejte nám.

Vývoj

Známe vaše potřeby a vyvíjíme vlastní pokladní systémy

Doba se stále mění, nároky na pokladní software rostou a kdo na chvilku zaspí, nemůže zákazníkům nabídnout spolehlivý produkt a služby.

My vidíme do budoucna: Stále přemýšlíme a vyvíjíme pokladní řešení, která pokryjí všechny potřeby nejen obsluhy pokladny, ale také manažerů a majitelů restaurací, obchodů i živností. Proto jsme jako první přišli na trh s mobilní pokladní aplikací pro Android a vymysleli pokladní řešení pouze pro dámy.

Chcete být součástí společnosti, která má stále něco navíc? Účtujte s námi.

Kontaktní formulář

Potřebujete poradit? Objednat pokladnu?

Budeme Vás co nejdříve kontaktovat zpět.






    * Všechny položky označené hvězdičkou je nutné vyplňit pro správné odeslání kontaktního formuláře.