PEXESO Gastro – Hostinec U Dyje – Břeclav

| #

Na konci února navštívil EkoBIT tým jeden z nejoblíbenějších břeclavských restauračních podniků, a to Hostinec U Dyje. Majitelé se rozhodli pro instalaci našeho pokladního systému PEXESO, a to na hardware od Dotykačky. Celá akce byla rychlá i příjemná. Věříme, že tuto změnu díky jednoduchosti celého pokladního systému brzy ocení i restaurační zaměstnanci, kterým ušetří čas i námahu.

PEXESO je skvělou variantou pokladního systému pro všechny druhy gastronomických provozů od restaurací, přes pizzerie, bageterie, řetězce rychlého občerstvení, kavárny, ale také bary, kluby nebo diskotéky. Samozřejmostí celého systému je i servisní podpora a možností je také případné rozšíření o další naše moduly, jako je Mobilní číšník nebo třeba Rozvoz.

PEXESO je ideálním nástrojem pro efektivní sběr dat. Snadno z něj dostane veškeré podnikové tržby, storna i odpracované hodiny firemních zaměstnanců. Díky PEXESU získáte skvělou kontrolu nad tokem obchodních, informačních, ekonomických a finančních ukazatelů.

Velkou předností PEXESA je i jeho ovládání. Snažili jsme se ho totiž nakomponovat tak, aby práci s ním zvládl opravdu každý. S tímto pokladním systémem získáte kompletní správu vašeho podniku, který budete moci ovládat i vzdáleně přímo z vašeho telefonu.

Díky letitým zkušenostem společnosti EkoBIT víme, že pokladní systém PEXESO Gastro ocení i restaurační personál. Servírky, kuchaři a další díky němu zrychlí chod podniku a ušetří nemalé peníze. K mání je i na našem e-shopu, kde jsou k dočtení i další jeho skvělé přednosti.

Mohlo by vás zajímat

VÝROBNÍ SYSTÉMY
Obecné
Digitalizace transformuje průmyslový sektor rychlejším tempem než kdy dříve. Výrobní systémy, které jsou nyní vybaveny nejnovějšími…
číst více
Gastro, Obchod, Obecné, Vylepšení
Pro správnou funkčnost propojení je nutné mít aktuální verzi pokladního systému AWIS 1. V AW Office v Nastavení zvolíme možnost Externí…
číst více
Donut Worry Be Happy
Gastro, Instalace
Téměř každý má alespoň čas od času pořádnou chuť na sladké. Velké oblíbenosti se v České republice těší také donuty.…
číst více
Kontaktní formulář

Potřebujete poradit? Objednat pokladnu?

Budeme Vás co nejdříve kontaktovat zpět.






    * Všechny položky označené hvězdičkou je nutné vyplňit pro správné odeslání kontaktního formuláře.