AWIS Gastro – 7.nebe – Brno

| #

Pokladní systémy od společnosti EkoBIT se nacházejí i v mnoha hudebních klubech. Řadí se k nim i brněnský podnik 7.NEBE, kam se moc rádi vracíme. V klubu je vždycky hromada lidí, kteří vytváří úchvatnou atmosféru. Zrovna nedávno jsme se do tohoto klubu po čase opět vydali a po instalaci našich systémů jsme si tam i skvěle zatancovali.

Klub 7.NEBE má dvě patra a v každém z nich jsou dvě dotykové pokladní sestavy POS 15”. Ty jsou postaveny na velmi kvalitním dotykovém displeji z tvrzeného skla a na spolehlivé pokladní tiskárně.

Součástí naší sestavy, kterou už dlouhou dobu spokojeně využívají právě i majitelé brněnského klubu 7.NEBE, je pokladní dotykový monitor i POS terminál, který stojí na stabilní základně i pevné konstrukci. Práci usnadňuje i široké spektrum portů, do kterých je možné napojit třeba pokladní zásuvku nebo zákaznický displej.

Samozřejmostí celé sestavy je i vysokorychlostní tiskárna, která je schopná vyjíždět jeden pokladní lístek za druhým. Frčí rychlostí tisku 300 mm/s, kvalitně provede 1,5 milionů řezů a spolehlivě jí projede 150 kilometrů kotoučků. Stroj ulehčí vašim pracovníkům citelně práci a díky tomu zpříjemňuje i ty velmi náročné pracovní dny. Na e-shopu společnosti EkoBIT jsou k dočtení i další přednosti, jež tato sestava nabízí.

V podniku 7.NEBE využívají pokladní systém AWIS Gastro. Jeden z nejpropracovanějších systémů pro gastronomické odvětí. V ceně pokladního systému je automaticky také síťové řešení a propojení přes internet, které může být ceněno zejména pro provoz a kontrolu z domova či jiného pracovního místa. I pokladní systém AWIS gastro je možné spolu s dalšími našimi výrobky ihned objednat na e-shopu naší firmy EkoBIT.

Mohlo by vás zajímat

AWIS Obchod - Bissolo Market Italiano
Instalace, Obchod
Pokud hledáte kvalitní obchod s italskými potravinami, neměli byste opomenout Bissolo Market Italiano. V České republice, konkrétně ve…
číst více
AWIS Gastro - restaurace Zlatá Hvězda
Gastro, Instalace
Už více než deset let jako EkoBIT spolupracujeme také s velmi oblíbenou restaurací Zlatá Hvězda Praha. Skvělé jídlo a pití nabízí…
číst více
bartoška - bar and brooks
Gastro, Instalace
Už dlouhých sedm let spolupracujeme jako společnost EkoBIT také s provozovatelem velmi oblíbeného baru Bar and Brooks, který má v České…
číst více
Kontaktní formulář

Potřebujete poradit? Objednat pokladnu?

Budeme Vás co nejdříve kontaktovat zpět.






    * Všechny položky označené hvězdičkou je nutné vyplňit pro správné odeslání kontaktního formuláře.