TOP GASTRO & HOTEL 2013 – Výstaviště Holešovice

| #

Top Gastro & Hotel 2013, který se uskutečnil 7. – 10.2. 2013 souběžně s 22. ročníkem veletrhu cestovního ruchu Holiday World 2013 a Golf Show 2013 na pražském Výstavišti v Holešovicích, byl v pořadí již sedmým ročníkem úspěšného a čím dál více navštěvovaného veletrhu o gastronomii. Tento ročník opět potvrdil, že je to nejvýznamnější akce svého druhu nejen v České republice, ale i v regionu střední Evropy.

AWIS potřetí na Top Gastru

Na veletrhu Top Gastro & Hotel jsme letos vystavovali již potřetí a zatím to pro nás byl ročník nejvýznamnější. Nejen, že jsme se poprvé prezentovali s novým logem, které prošlo redesignem a modernizací, ale také jsme mohli našim klientům ukázat novou firemní grafiku. Očekávaným hitem s největším zájmem návštěvníků byl mobilní číšník.

Nečekaná návštěvnost

Navštívilo nás velké množství našich stálých a spokojených klientů, kteří přišli třeba jen tak ze zvědavosti, nebo aby nás pozdravili a popovídali si u dobré kávy či vína. Neobvykle veliká však byla i návštěvnost nových a pro nás potenciálních klientů, což nás samozřejmě velice mile překvapilo. Nejvíce nás ale potěšil svou návštěvou Pavel Zedníček s manželkou, kteří jsou našimi dlouholetými klienty.

Statistiky veletrhu

  • 166 vystavovatelů
  • 33 356 návštěvníků
  • vystavovatelé z 9 zemí
  • výstavní plocha 23 400 m2

Mohlo by vás zajímat

VÝROBNÍ SYSTÉMY
Obecné
Digitalizace transformuje průmyslový sektor rychlejším tempem než kdy dříve. Výrobní systémy, které jsou nyní vybaveny nejnovějšími…
číst více
Gastro, Obchod, Obecné, Vylepšení
Pro správnou funkčnost propojení je nutné mít aktuální verzi pokladního systému AWIS 1. V AW Office v Nastavení zvolíme možnost Externí…
číst více
Donut Worry Be Happy
Gastro, Instalace
Téměř každý má alespoň čas od času pořádnou chuť na sladké. Velké oblíbenosti se v České republice těší také donuty.…
číst více
Kontaktní formulář

Potřebujete poradit? Objednat pokladnu?

Budeme Vás co nejdříve kontaktovat zpět.






    * Všechny položky označené hvězdičkou je nutné vyplňit pro správné odeslání kontaktního formuláře.