Spolupráce s Viva Wallet

| #

Už více než půl roku spolupracujeme jako společnost EkoBIT s první evropskou cloudovou Neobankou Viva Wallet. Tato služba se v posledních měsících hojně rozvíjí a nyní působí už ve 24 zemích Evropy. Jako EkoBIT si spolupráci s nimi nemůžeme vynachválit. Mají skvělé podmínky a propojení na naše pokladní systémy Awis či PEXESO je bezproblémové.

Služba Viva Wallet je tu od toho, aby poskytovala podnikům nejrůznějších velikostí služby kolem přijímání karet, a to díky inovativní aplikaci Viva Wallet POS, doplňkovým zařízením s Google Play a pokročilým platebním branám v internetových obchodech.

Výjojáři Viva Wallet se snaží o to, aby změnili způsob, jakým podnikatelé platí a dostávají zaplaceno. Jejich cílem je proměna mobilního telefonu v platební terminál, a to prostřednictvím speciální aplikace Viva Wallet POS. My jako EkoBIT oceňujeme, že poplatky oproti konkurenčním službám jsou o mnoho nižší.

Spolupráce se službou Viva Wallet tak funguje už měsíce velice pěkně a my se jako EkoBIT těšíme i do budoucna na další naše společné výzvy.

Mohlo by vás zajímat

VÝROBNÍ SYSTÉMY
Obecné
Digitalizace transformuje průmyslový sektor rychlejším tempem než kdy dříve. Výrobní systémy, které jsou nyní vybaveny nejnovějšími…
číst více
Gastro, Obchod, Obecné, Vylepšení
Pro správnou funkčnost propojení je nutné mít aktuální verzi pokladního systému AWIS 1. V AW Office v Nastavení zvolíme možnost Externí…
číst více
Donut Worry Be Happy
Gastro, Instalace
Téměř každý má alespoň čas od času pořádnou chuť na sladké. Velké oblíbenosti se v České republice těší také donuty.…
číst více
Kontaktní formulář

Potřebujete poradit? Objednat pokladnu?

Budeme Vás co nejdříve kontaktovat zpět.






    * Všechny položky označené hvězdičkou je nutné vyplňit pro správné odeslání kontaktního formuláře.