AWIS Obchod – Wellness Rychleby

| #

Naše pokladní systémy využívají i malá či velká wellness centra. Jedním z nich je i Wellness Rychleby, které se nachází na severu v obci Javorník. Majitelem je zkušený podnikatel Petr Horáček, se kterým dlouhodobě spolupracujeme. Je spokojeným zákazníkem a s oblibou využívá náš pokladní systém AWIS i řadu dalších produktů.

Pan Horáček sáhl po pokladním systému AWIS hned z několika důvodu. Oceňuje, že software je optimalizován pro vysoký výkon, rychlost zúčtování dotykem či čtečkou čárových kódů. Líbí se mu, že pokladní systém pracuje v mutacích pro český, slovenský, anglický a ruský jazyk. Jeho klienta je totiž rozmanitá a podobně je to i se strukturou zákazníků.

Systém nabízí velmi propracovanou zákaznickou evidenci, statistiky prodeje – grafy, fakturaci, ceníkové marže rozdělené dle skupin zboží, platby přes bankovní terminály, různé měny, tiskové sestavy, docházka zaměstnanců, síťové řešení a propojení přes internet, centrální modul pro síť maloobchodů.

Pokladní systém AWIS však není jediným produktem, který si pan Horáček zakoupil. Jde rovněž i o RFID čtečku zákaznických karet.

Čtečka je ideální pro aplikace, které řídí identifikaci operátorů při přístupu do PC a softwarových aplikací. Je vhodná zejména pro stravování a gastronomické provozy, kde se mohou vyskytovat oba typy ID médií najednou.

Mohlo by vás zajímat

AWIS Obchod - Bissolo Market Italiano
Instalace, Obchod
Pokud hledáte kvalitní obchod s italskými potravinami, neměli byste opomenout Bissolo Market Italiano. V České republice, konkrétně ve…
číst více
AWIS Gastro - restaurace Zlatá Hvězda
Gastro, Instalace
Už více než deset let jako EkoBIT spolupracujeme také s velmi oblíbenou restaurací Zlatá Hvězda Praha. Skvělé jídlo a pití nabízí…
číst více
bartoška - bar and brooks
Gastro, Instalace
Už dlouhých sedm let spolupracujeme jako společnost EkoBIT také s provozovatelem velmi oblíbeného baru Bar and Brooks, který má v České…
číst více
Kontaktní formulář

Potřebujete poradit? Objednat pokladnu?

Budeme Vás co nejdříve kontaktovat zpět.






    * Všechny položky označené hvězdičkou je nutné vyplňit pro správné odeslání kontaktního formuláře.