AWIS Obchod – sportovní klub Kosagym

| #

Znáte sportovní klub Kosagym, který se orientuje na kickbox, jeho trénink, výuku i následnou propagaci? Vedou jej bratří Kotíkovi, kteří jsou už léta našimi spokojeními zákazníky. Mají ve své provozovně pokladní systém AWIS, a to včetně věrnostního systému. Bratři Kotíkovi tak jsou jasnou ukázkou toho, že naše pokladní systémy mají opravdu všestranné využití a hodí se tedy i kupříkladu pro sportovní kluby.

Pokladní systém AWIS Obchod pro použití v obchodech a službách má stovky užitečných funkcí, které práci s obchodem v mnohém usnadní. Provozovatelé takového podniku získají absolutní přehled nad tím, co se v obchodě děje. S modulem Sklad získají také kompletní kontrolu nad zbožím a zásobováním.

Zboží se odečítá ze skladu, je možné využít rozesílač e-mailů pro nejrůznější marketingové aktivity, vystavovat faktury, provádět inventury. Pokladní systém AWIS Obchod dále umí síťové řešení kas a centrální pokladnu pro propojení na pobočky přes internet.

Na příkladu sportovního klubu z Horních Počernic je patrné, že tento pokladní systém je vhodný pro opravdu všechny prodejny či maloobchody. Hodit se může také v případě trhů, stánků, salónů, butiků nebo třeba večerek.

Oproti konkurenčním výrobkům pokladní systém AWIS Obchod disponuje i dalšími obrovskými přednostmi. Jde kupříkladu o propojení na obchodní váhy, přiřazení EAN a vážených kódů nebo třeba akčních cen pro sortiment.

Mohlo by vás zajímat

AWIS Obchod - Bissolo Market Italiano
Instalace, Obchod
Pokud hledáte kvalitní obchod s italskými potravinami, neměli byste opomenout Bissolo Market Italiano. V České republice, konkrétně ve…
číst více
AWIS Gastro - restaurace Zlatá Hvězda
Gastro, Instalace
Už více než deset let jako EkoBIT spolupracujeme také s velmi oblíbenou restaurací Zlatá Hvězda Praha. Skvělé jídlo a pití nabízí…
číst více
bartoška - bar and brooks
Gastro, Instalace
Už dlouhých sedm let spolupracujeme jako společnost EkoBIT také s provozovatelem velmi oblíbeného baru Bar and Brooks, který má v České…
číst více
Kontaktní formulář

Potřebujete poradit? Objednat pokladnu?

Budeme Vás co nejdříve kontaktovat zpět.






    * Všechny položky označené hvězdičkou je nutné vyplňit pro správné odeslání kontaktního formuláře.