AWIS Gastro – Mediteran bistro

| #

Je zřejmé, že největší skupinou našich zákazníků jsou gastronomické provozy. Řadí se k nim i MEDITERAN BISTRO, které úspěšně řídí Mariana Pajkanovičová. Spolu se svým týmem se Mariana snaží o to, aby její hosté byli co možná nejspokojenější, a k tomu potřebuje i adekvátní pokladní software, který jsme ji rádi dopřáli.

Paní Mariana si před časem otevřela skvělou vinárnu a bistro. Naši technici měli možnost ochutnat pokrmy z kuchyně a dodnes, i několik týdnů po instalaci, mají boule za ušima. Upřímně řečeno se nemohou dočkat, až se zpět do MEDITERAN BISTRO zase vydají.

V každém případě se paní Mariana rozhodla sáhnout po pokladním systému AWIS Gastro. Když jsme se v rámci našeho pravidelného zákaznického servisu ptali, jak je s ním spokojená, neřekla nám jediné křivé slovo. To svědčí o tom, že právě AWIS Gastro je pro podobné gastronomické podniky opravdu skvělou volbou, se kterou není možné prohloupit.

A proč? Pokladní systém AWIS nabízí mimo standardní funkce, které by měl kvalitní software obsahovat, také zákaznické a slevové karty pro stálé zákazníky nebo zaměstnance.

V ceně pokladního systému je automaticky mimo jiné síťové řešení a propojení přes internet. To je ceněno zejména pro provoz a kontrolu z domova či jiného pracovního místa.

Mohlo by vás zajímat

AWIS Obchod - Bissolo Market Italiano
Instalace, Obchod
Pokud hledáte kvalitní obchod s italskými potravinami, neměli byste opomenout Bissolo Market Italiano. V České republice, konkrétně ve…
číst více
AWIS Gastro - restaurace Zlatá Hvězda
Gastro, Instalace
Už více než deset let jako EkoBIT spolupracujeme také s velmi oblíbenou restaurací Zlatá Hvězda Praha. Skvělé jídlo a pití nabízí…
číst více
bartoška - bar and brooks
Gastro, Instalace
Už dlouhých sedm let spolupracujeme jako společnost EkoBIT také s provozovatelem velmi oblíbeného baru Bar and Brooks, který má v České…
číst více
Kontaktní formulář

Potřebujete poradit? Objednat pokladnu?

Budeme Vás co nejdříve kontaktovat zpět.






    * Všechny položky označené hvězdičkou je nutné vyplňit pro správné odeslání kontaktního formuláře.