AWIS Gastro – Penzion Tereziiny Lázničky

| #

Hledáte pro svůj penzion optimální pokladní systém? Příkladem pro Vás může být příběh pana Dolanského, který řadu let úspěšně provozuje Penzion Tereziiny Lázničky, který se nachází ve městě Trhové Sviny. I díky našemu pokladnímu systému toto ubytovací zařízení skvěle funguje a prosperuje.

S panem Dolanským naše společnost spolupracuje dlouhá léta. Jedná se opravu svědomitého podnikatele, který je ve svém oboru velmi úspěšný. Jeho Penzion Tereziiny Lázničky se řadí k nejoblíbenějším ve městě.

Zásluhu na tom bezesporu má i pokladní systém AWIS, který si pan Dolanský a jeho personál pochvaluje. Není divu. Jedná se totiž o jeden z nejvíce propracovaných pokladních systémů na trhu.

Software AWIS Pro GASTRO a restaurace je systematicky rozdělen na dvě základní části: kasa pro obsluhu a část office pro manažery – vedoucí provozu. Pokladní software dává možnost rozdělení uživatelských práv pro zaměstnance a provozovatele.

Panu Dolanskému skvěle slouží i rozšíření pokladního systému, a to konkrétně modul Recepce. AWIS RECEPCE je moderní, přehledný a velmi spolehlivý systém. Graficky byl zpracován pro maximální přehlednost a rychlost práce, jeho prostředí je jednoduché, logické a konstantní.

Systém obsahuje tabulku aktivit a rezervací s přehlednou časovou osou v tabulce se vkládají potvrzené a nepotvrzené objednávky či rezervace tabulky umožňují libovolné nastavení barev pro individuální přehlednost.

Mohlo by vás zajímat

AWIS Obchod - Bissolo Market Italiano
Instalace, Obchod
Pokud hledáte kvalitní obchod s italskými potravinami, neměli byste opomenout Bissolo Market Italiano. V České republice, konkrétně ve…
číst více
AWIS Gastro - restaurace Zlatá Hvězda
Gastro, Instalace
Už více než deset let jako EkoBIT spolupracujeme také s velmi oblíbenou restaurací Zlatá Hvězda Praha. Skvělé jídlo a pití nabízí…
číst více
bartoška - bar and brooks
Gastro, Instalace
Už dlouhých sedm let spolupracujeme jako společnost EkoBIT také s provozovatelem velmi oblíbeného baru Bar and Brooks, který má v České…
číst více
Kontaktní formulář

Potřebujete poradit? Objednat pokladnu?

Budeme Vás co nejdříve kontaktovat zpět.






    * Všechny položky označené hvězdičkou je nutné vyplňit pro správné odeslání kontaktního formuláře.