AWIS Gastro – Restaurace na Marjánce

| #

Když se řekne plzeňské pivo na Praze 6, mnohé hned napadne velmi oblíbená Restaurace na Marjánce, za kterou léta stojí úspěšný manažer pan Pinkas. A když se k tomu přidá ještě skvělé jídlo, které tu mají, jde o skvělou kombinaci, která se dá jen těžko odmítnout. I proto jsme rádi, že v břevnovské Restauraci na Marjánce už léta mají i naše pokladní systémy, které jim dobře slouží.

S panem Pinkasem úspěšně spolupracujeme již 8 let. Minimálně z naší strany je spolupráce opravdu skvělá a pochvalují si ji i naši pracovníci. Vždy, když se do tohoto gastronomického podniku vydají, dostanou skvělé jídlo, o kterém básní ještě několik dlouhých dnů.

Na Marjánce dlouhodobě používají hned naše dva pokladní systémy. Úspěšně sází zejména dotykovou pokladní sestavu AWIS – POS 15, a tedy kvalitní All in One PC s Windows 10 a předinstalovaným pokladním systémem AWIS. Výhodou tohoto řešení je rychlý SSD disk či 4 GB operační paměti.

Software AWIS pro GASTRO a restaurace je systematicky rozdělen na dvě základní části: kasa pro obsluhu a část office pro manažery – vedoucí provozu. Pokladní software dává možnost rozdělení uživatelských práv pro zaměstnance a provozovatele.

V rámci pokladního systému AWIS Gastro dostanete vše potřebné pro váš provoz. Mimo prodejní části jsou v systému zakomponovány sklady, kalkulace a normování, síťové řešený či vzdálený přístup přes internet. Nemusíte tedy již doplácet za skladovou evidenci, exporty do tabulkového excelu, statistiky, normování jídel, kuchyňský modul a další podobné moduly.

Mohlo by vás zajímat

AWIS Obchod - Bissolo Market Italiano
Instalace, Obchod
Pokud hledáte kvalitní obchod s italskými potravinami, neměli byste opomenout Bissolo Market Italiano. V České republice, konkrétně ve…
číst více
AWIS Gastro - restaurace Zlatá Hvězda
Gastro, Instalace
Už více než deset let jako EkoBIT spolupracujeme také s velmi oblíbenou restaurací Zlatá Hvězda Praha. Skvělé jídlo a pití nabízí…
číst více
bartoška - bar and brooks
Gastro, Instalace
Už dlouhých sedm let spolupracujeme jako společnost EkoBIT také s provozovatelem velmi oblíbeného baru Bar and Brooks, který má v České…
číst více
Kontaktní formulář

Potřebujete poradit? Objednat pokladnu?

Budeme Vás co nejdříve kontaktovat zpět.






    * Všechny položky označené hvězdičkou je nutné vyplňit pro správné odeslání kontaktního formuláře.