René Muška, specialista na gastronomii

| #Novinky

Představme si Reného Mušku, nekorunovaného prince moderní gastronomie u nás. René je velmi kreativní, ale především špičkový konzultant, školitel a trenér v oblasti moderní gastronomie. Nyní dělá v této divizi v naší firmě vedoucího pracovníka.

René Muška je jeden z mála lidí, kterým se celoživotní koníček stal také celoživotním zaměstnáním a prací, jejímž prostřednictvím dokáže obohacovat nejen sebe, ale zejména svoje okolí. Svoje gastronomické zkušenosti, dovednosti a znalosti postupně získával v různých prostředích.

René jako kuchař a číšník

Jako kuchař se specializoval na vybrané suroviny a delikatesy, jako číšník absolvoval řadu kurzů, ze kterých sám nejvíce oceňuje nabytí odborných znalostí Vinařské akademie Viléma Krause ve Valticích v procesu dekantace a sabrage, následně rozvinutých v jeho další specializaci – sommelier. Za významný kurz rovněž považuje Billecard & Salmon Champagne perlivých a šampaňských vín.

René jako barman

Jako barman odpovídal za kompletní péči o bary u společnosti Lautia´s a v restaurantu Magická Zahrada v Praze, manažerské a organizační zkušenosti získal v NordSee Restaurantu, francouzské restauraci Ces´t La Vie na Kampě a jinde.

René jako gastronomický konzultant

Zkušenosti Reného Mušky jako gastrokonzultanta nebo poradce mohou využít nejrůznější hotely a restaurace pro rozpoznání kritických míst specifických prostředí svého podniku (kuchyně, restaurace, bar) a zejména pro zlepšení plynulosti chodu svých provozů nebo zdokonalení přístupu svého personálu k hostům.

René jako trenér a školitel

Jako trenér a školitel je schopen připravit a realizovat jednotlivé vzdělávací akce nebo cyklus seminářů pro obsluhující personál a ušetřit nemalé výdaje a zejména čas, který pro takové školení vyžadují vzdělávací agentury.

Co vám s Reném nabídneme

  • Odborné zkušenosti Reného Mušky jsou ideálně využitelné pro Mystery shopping v širokém záběru od chování personálu a zkoumání jeho etických postojů až po kvalitu gastronomických postupů, podávaných jídel, nápojů nebo specialit.
  • Vzhledem ke svojí důkladné znalosti prostředí, provozních záležitostí i vztahů jak mezi personálem uvnitř, tak k hostům, je René Muška typem poradce, který je připraven pomoci pozvednout úroveň konkrétního zařízení a samozřejmě tak i Vašich zisků.
  • Zkušenosti a osobní nasazení našeho gastrokonzultanta přispěly k několika významným oceněním podniků či provozů, ve kterých působil v různých odpovědných pozicích. Namátkou je možno uvést pražský Palffy Palác, jehož prostředí bylo celkem devětkrát vyhlášeno nejromantičtější restaurací České republiky nebo francouzskou restauraci Ces´t La Vie na Kampě zařazenou v kategorii top class.
  • Mezi podniky s největším jménem, kde náš kolega účinně přispěl svými odbornými dovednostmi k jejich proslulosti, lze rovněž uvést podnik Nota Bene, který byl v roce 2012 oceněn prvním místem v soutěži beer bar & restaurant awards.

René a jeho osobní zájmy

Z osobních zájmů lze uvést samozřejmě vaření, práci s pokrmy a příslušnými druhy vína nebo speciálních piv, zdokonalování se v kulinářském umění, ale i aktivní hru na bicí a zejména péči o svoji rodinu.

Mohlo by vás zajímat

VÝROBNÍ SYSTÉMY
Obecné
Digitalizace transformuje průmyslový sektor rychlejším tempem než kdy dříve. Výrobní systémy, které jsou nyní vybaveny nejnovějšími…
číst více
Gastro, Obchod, Obecné, Vylepšení
Pro správnou funkčnost propojení je nutné mít aktuální verzi pokladního systému AWIS 1. V AW Office v Nastavení zvolíme možnost Externí…
číst více
Donut Worry Be Happy
Gastro, Instalace
Téměř každý má alespoň čas od času pořádnou chuť na sladké. Velké oblíbenosti se v České republice těší také donuty.…
číst více
Kontaktní formulář

Potřebujete poradit? Objednat pokladnu?

Budeme Vás co nejdříve kontaktovat zpět.






    * Všechny položky označené hvězdičkou je nutné vyplňit pro správné odeslání kontaktního formuláře.