René Muška, specialista na gastronomii

| #Novinky

Představme si Reného Mušku, nekorunovaného prince moderní gastronomie u nás. René je velmi kreativní, ale především špičkový konzultant, školitel a trenér v oblasti moderní gastronomie. Nyní dělá v této divizi v naší firmě vedoucího pracovníka.

René Muška je jeden z mála lidí, kterým se celoživotní koníček stal také celoživotním zaměstnáním a prací, jejímž prostřednictvím dokáže obohacovat nejen sebe, ale zejména svoje okolí. Svoje gastronomické zkušenosti, dovednosti a znalosti postupně získával v různých prostředích.

René jako kuchař a číšník

Jako kuchař se specializoval na vybrané suroviny a delikatesy, jako číšník absolvoval řadu kurzů, ze kterých sám nejvíce oceňuje nabytí odborných znalostí Vinařské akademie Viléma Krause ve Valticích v procesu dekantace a sabrage, následně rozvinutých v jeho další specializaci – sommelier. Za významný kurz rovněž považuje Billecard & Salmon Champagne perlivých a šampaňských vín.

René jako barman

Jako barman odpovídal za kompletní péči o bary u společnosti Lautia´s a v restaurantu Magická Zahrada v Praze, manažerské a organizační zkušenosti získal v NordSee Restaurantu, francouzské restauraci Ces´t La Vie na Kampě a jinde.

René jako gastronomický konzultant

Zkušenosti Reného Mušky jako gastrokonzultanta nebo poradce mohou využít nejrůznější hotely a restaurace pro rozpoznání kritických míst specifických prostředí svého podniku (kuchyně, restaurace, bar) a zejména pro zlepšení plynulosti chodu svých provozů nebo zdokonalení přístupu svého personálu k hostům.

René jako trenér a školitel

Jako trenér a školitel je schopen připravit a realizovat jednotlivé vzdělávací akce nebo cyklus seminářů pro obsluhující personál a ušetřit nemalé výdaje a zejména čas, který pro takové školení vyžadují vzdělávací agentury.

Co vám s Reném nabídneme

  • Odborné zkušenosti Reného Mušky jsou ideálně využitelné pro Mystery shopping v širokém záběru od chování personálu a zkoumání jeho etických postojů až po kvalitu gastronomických postupů, podávaných jídel, nápojů nebo specialit.
  • Vzhledem ke svojí důkladné znalosti prostředí, provozních záležitostí i vztahů jak mezi personálem uvnitř, tak k hostům, je René Muška typem poradce, který je připraven pomoci pozvednout úroveň konkrétního zařízení a samozřejmě tak i Vašich zisků.
  • Zkušenosti a osobní nasazení našeho gastrokonzultanta přispěly k několika významným oceněním podniků či provozů, ve kterých působil v různých odpovědných pozicích. Namátkou je možno uvést pražský Palffy Palác, jehož prostředí bylo celkem devětkrát vyhlášeno nejromantičtější restaurací České republiky nebo francouzskou restauraci Ces´t La Vie na Kampě zařazenou v kategorii top class.
  • Mezi podniky s největším jménem, kde náš kolega účinně přispěl svými odbornými dovednostmi k jejich proslulosti, lze rovněž uvést podnik Nota Bene, který byl v roce 2012 oceněn prvním místem v soutěži beer bar & restaurant awards.

René a jeho osobní zájmy

Z osobních zájmů lze uvést samozřejmě vaření, práci s pokrmy a příslušnými druhy vína nebo speciálních piv, zdokonalování se v kulinářském umění, ale i aktivní hru na bicí a zejména péči o svoji rodinu.

Mohlo by vás zajímat

Obecné, Vylepšení
Ve třinácti jednoduchých krocích si projdeme kompletní nastavení EcoPOS pro přijímaní Bitcoin Lightning Network plateb, až po samotné…
číst více
Ecopos - bitcoin
Obecné, Vylepšení
S hrdostí oznamujeme, že náš pokladní systém EcoPOS, nyní přináší revoluční možnost pro ty, kteří chtějí být krok před…
číst více
Gastro, Instalace
Už deset let je naším klientem provozovatel irských restauračních zařízení Bastila pub a Dublin Pub. Oba podniky se nachází na proslulé…
číst více
Kontaktní formulář

Potřebujete poradit? Napište nám!

Budeme Vás co nejdříve kontaktovat zpět.






    * Všechny položky označené hvězdičkou je nutné vyplňit pro správné odeslání kontaktního formuláře.