Návod na Mobilní číšník

| #

Zaregistrovali jste, že jsme připravili podrobný návod k aplikaci Mobilní číšník pro jeden z nejoblíbenějších pokladních systémů AWIS? A tedy takové technologické novince, díky které obsluha ve svém zařízení vidí jasný přehled stolů a může okamžitě vytvořit objednávku, která se odešle na hlavní pokladnu do kuchyně, nebo třeba na bar?

Aplikaci Mobilní číšník je ideální možností, jak zajistit snadné objednávání i ze vzdálenějších míst v restauraci jako jsou terasy, zahrádky nebo třeba pláž. Vaše obsluha má díky tomu aktuální nabídku vždy v rukou a může tak Vaše hosty mnohem rychleji obsloužit.

Zjistili jsme, že díky aplikaci Mobilní číšník se Vám citelně sníží časové náklady na obsluhu. Oproti klasické tužce a papíru jde podle našeho testu asi o polovinu času.

Testu se zúčastnil číšník v restauraci, která má kapacitu 120 míst. Obsazenost byla v obou případech cca padesáti procentní, a tedy, že v danou chvíli, kdy testování probíhalo, bylo v restauraci 60 reálných zákazníků, kteří měli hlad a žízeň. Jednoznačné výsledky testu, které hovoří ve prospěch této skvělé aplikace, naleznete zde.

Obrovskou výhodou pro Vás je, že zařízení Vám v případě objednávky od nás dorazí přímo s nainstalovanou aplikací a s propojením mobilního číšníka s pokladním systémem AWIS Vám pomůže náš zkušený pracovník.

Určitě se ale nebojte, neboť ovládání je velmi jednoduché i intuitivní a práci tak zvládne opravdu každý. Propojení nastane prostřednictvím přihlašovacích údajů, které jsou vždy jedinečné a vytvořené přímo pro Vás. K dostání je ihned na našem e-shopu.

Mohlo by vás zajímat

CRM eWay
Obecné
Pociťujete neustálý tlak na zvyšování efektivity procesů a udržování vztahů se zákazníky? Doba je zkrátka taková. Pokud nechcete, aby…
číst více
AWIS Obchod - Bissolo Market Italiano
Instalace, Obchod
Pokud hledáte kvalitní obchod s italskými potravinami, neměli byste opomenout Bissolo Market Italiano. V České republice, konkrétně ve…
číst více
AWIS Gastro - restaurace Zlatá Hvězda
Gastro, Instalace
Už více než deset let jako EkoBIT spolupracujeme také s velmi oblíbenou restaurací Zlatá Hvězda Praha. Skvělé jídlo a pití nabízí…
číst více
Kontaktní formulář

Potřebujete poradit? Objednat pokladnu?

Budeme Vás co nejdříve kontaktovat zpět.






    * Všechny položky označené hvězdičkou je nutné vyplňit pro správné odeslání kontaktního formuláře.