Gastronomická senzace – brněnská legenda U Třech Čertů
Řada lidí se často ptá, kde v Brně nejlépe vaří. Jelikož máme v tomto druhém největším městě České republiky opravdu spoustu obchodních partnerů, mám o místní gastronomii poměrně dobrý přehled. Odpověď na tuto otázku je ta, že velmi dobře se vždy najím U Třech Čertů. V Brně jsou celkem dvě pobočky a obě skvěle fungují i díky našemu pokladnímu systému AWIS Gastro.
U Třech Čertů jsou k mání tradiční pokrmy, které všichni dobře známe. Ať se jedná o svíčkovou, guláš nebo třeba rajskou. Náš tým si u nich často dává ale třeba i skvělá pečená žebra nebo steaky. Velkou výhodou a plusem je jejich spolupráce s biofarmou, díky které mají v podstatě neustále k dispozici domácí sýry i čerstvá masa.
S majitelem podniku jsme ve velmi častém kontaktu. Ověřujeme si jejich spokojenost s našimi produkty a ptáme se jich, zda od nás něco případně ještě nepotřebují. V podstatě denně slyšíme chválu na náš pokladní systém AWIS.
A proč? Z jakých důvodů jde vlastně i pro váš podnik o skvělou volbu? Nejprve musíme zmínit, že je v českém, anglickém a ruském provedení. Položky se odečítají ze skladu (i více skladů), je možné prodávat přes věrnostní systém (databázi klientů), pomocí klientských slev za nákup, využít rozesílač e-mailů pro marketingové aktivity, vystavovat faktury i provádět inventury.
Výhodou pokladního systému AWIS je i v tom, že umí síťové řešení kas a centrální pokladnu pro propojení na pobočky přes internet. Z toho jednoduše řečeno plyne, že pokladna AWIS Gastro je určena absolutně pro všechny gastronomické provozy, kde potřebujte opravdu velký výkon systému a co nejrychlejší obsluhu zákazníků.