Konzultační AWIS Gastro balíčky pro všechny
Naše společnost se specializuje na prodej a vývoj pokladních systémů již od 90. let. Pokladní software a pokladní systémy dodáváme zejména do restaurací, obchodů, sítí obchodů, ale i do malých prodejen, kadeřnictví a specifických maloobchodů. Za dobu existence se nám podařilo vybudovat velmi široké spektrum spokojených klientů.
Konzultační balíčky AWIS Gastro
Basic
- Analýza podniku – rozhovor s majitelem
- Zjištění nedostatků z pohledu hosta – Návštěva Mystery agenta ( oběd, večeře )
- Definice kritických bodů od příchodu po odchod – servis, pokrmy, prostředí
- Následná konzultace s majitelem – návrhy a doporučení na zlepšení
počet hodin: 5
cena: 4 500,-
Advanced Training
- Analýza podniku – rozhovor s majitelem
- Porovnání konkurenčních podniků společně s majitelem
- Zjištění nedostatků z pohledu hosta – Návštěva Mystery agenta ( oběd, večeře )
- Definice kritických bodů od příchodu po odchod – servis, pokrmy, prostředí
- 2 směny v provozu (definice provozních nedostatků a návrh způsobu jejich odstranění )
- Vypracování směrnic na míru podniku
- 2 denní školení personálu dle vytvořených směrnic
- Následná konzultace s majitelem – návrhy a doporučení na zlepšení
počet hodin: 22
cena: 13 000,-
Full of Training
- Analýza podniku – rozhovor s majitelem
- Porovnání konkurenčních podniků společně s majitelem
- Zjištění nedostatků z pohledu hosta – Návštěva Mystery agenta (oběd, večeře)
- Definice kritických bodů od příchodu po odchod – servis, pokrmy, prostředí
- 4 směny na provozu (definice provozních nedostatků a jejich odstranění)
- Vypracování směrnic na míru podniku
- 4 denní školení personálu dle vytvořených směrnic, zaměření na:
- Profesionální nabídku sortimentu (aperitiv, káva, dezert, digestiv)
- Úpravu jídelního, nápojového a vinného listu
- Profesionální prezentaci a servis vína, sektu, Champagne, Prosecco
- Profesionální výrobu a prezentaci kávy včetně údržby a péče o kávovar a mlýnek
- Následná konzultace s majitelem – návrhy a doporučení na zlepšení
počet hodin: 38
cena: 20 000,-
Precision Training
- Analýza podniku – rozhovor s majitelem
- Porovnání konkurenčních podniků společně s majitelem
- Zjištění nedostatků z pohledu hosta – Návštěva Mystery agenta (2x oběd, 2x večeře )
- Definice kritických bodů od příchodu po odchod – servis, pokrmy, prostředí
- 8 směn na provozu (definice provozních nedostatků a jejich odstranění)
- Vypracování směrnic na míru podniku
- 8 denní školení personálu dle vytvořených směrnic, zaměření na:
- Používané suroviny v kuchyni – cena/výkon, prezentace pokrmů
- Úpravu jídelního, nápojového a vinného listu
- Profesionální nabídku sortimentu ( aperitiv, káva, dezert, digestiv )
- Profesionální prezentaci a servis vína, sektu, Champagne, Prosecco, Sabrage
- Práce před zraky hosta ( dekantace, vykosťování ryb )
- Profesionální výrobu a prezentaci kávy včetně údržby kávovaru a mlýnku
- Následná konzultace s majitelem – návrhy a doporučení na zlepšení
počet hodin: 73
cena: 36 000,-
Zvýhodněné sazby
Hodinové sazby ve výhodných balíčcích:
Basic 900,-/hod.
Advanced Training 590,-/hod.
Full of Training 526,-/hod.
Precision Training 493,-/hod.
poznámka: všechny ceny jsou uvedeny v Kč bez DPH
Rádi zodpovíme veškeré vaše dotazy, vysvětlíme naše postupy a dohodneme vše při osobním setkání. Jsme připraveni pro dlouhodobou spolupráci i pro jednorázové zjištění a odstranění nedostatků. Našimi zkušenostmi a dovednostmi podporujeme a posilujeme váš business.
Těšíme se na spolupráci…