Menu Zaměstanci
Nabídkové menu se použije v případě, že provozovatel restaurace chce zaměstnancům dávat provize za prodej produktů. Dále můžeme evidovat docházku zaměstnanců.
![Menu Zaměstnanci v pokladním systému AWIS](/wp-content/uploads/2021/08/image124.png)
Funkci aktivujeme pomocí funkce Aktivovat zaměstnanecký systém.
Tlačítkem Přidat vytvoříme zaměstnance. Doplníme jeho iniciály. Provizní systém: Máme na výběr dvě varianty provizního systému. Ten určuje jakou danou provizi obdrží obsluha za prodej dané položky s uplatněnou provizi. Nastavení provize viz.
![Zaměstnance přiradíme k uživatelích v nastavení Uživatelé v pokladním systému AWIS](/wp-content/uploads/2021/08/image125.png)
![V přehledu zaměstnanců si vyfiltrujeme daného zaměstnance a krom docházky zde vidíme jeho provize z prodeje v pokladním systému AWIS](/wp-content/uploads/2021/08/image126.png)