Poradenství a konzultace v oblasti moderní gastronomie

Krásná servírka, žena, číšníci, team, týmAč se to na první pohled nemusí zdát, je gastronomie již několik let součástí naší firemní kultury a filozofie. Možná se sami sebe budete ptát, co dělá společnost, která nabízí vývoj a prodej softwaru v gastronomii? Odpověď je velmi jednoduchá. Vzhledem k tomu, že převážná část našich produktů je určena právě pro restaurace a hotely, stala se pro nás gastronomie velmi blízkou. Rozhodli jsme se proto, že jí dáme v naší firmě více prostoru a vytvořili jsme tak novou divizi s vybraným týmem gastronomických odborníků a poradců.

René Muška – nekorunovaný princ moderní gastronomie

Celý náš gastronomický tým, který se stará především o poradenství a podporu prodeje našich klientů, je pod velením Reného Mušky, nekorunovaného prince moderní gastronomie u nás. René je v Čechách považován již několik let za špičkového odborníka na gastronomii. René je školitel a trenér, jež je schopen nejen zorganizovat a realizovat vzdělávací akce a semináře pro obsluhující personál a kuchaře, ale dokáže také vzhledem ke svým znalostem a schopnostem, pomoci pozvednout úroveň konkrétního gastronomického zařízení.

Zkušenosti Reného Mušky v gastronomii

  • Absolvoval kurz sommeliera a odborných znalostí Vinařské akademie Viléma Krause ve Valticích v procesu dekantace a sabrage.
  • Absolvoval kurz Billecard & Salmon Champagne perlivých a šampaňských vín.
  • Jako barman odpovídal za kompletní péči o bary u společnosti Lautia´s a v restaurantu Magická Zahrada v Praze.
  • Manažerské a organizační zkušenosti získal v NordSee Restaurantu, francouzské restauraci Ces´t La Vie na Kampě.

Jak v gastronomii pracujeme

Upřednostňujeme kvalitu nad kvantitou, jsme kreativní a využíváme ty nejmodernější technologie pro dosažení maximální spokojenosti zákazníka. Svou práci bereme maximálně zodpovědně a ke každému přistupujeme individuálně dle potřeba a možností.

Co z oblasti gastronomie nabízíme

Pomáháme gastronomickým podnikům, které mají existenční problémy, případně chtějí svůj provoz modernizovat od úplného základu nebo jen částečně.

1. Analýza kritických bodů gastronomie

Nejdříve provedeme analýzu současného stavu vašeho provozu. Tento proces může obsahovat například Mystery Shopping, analýzu efektivity práce a vzdělanosti vašeho personálu, ekonomickou analýzu či analýzu marketingovou, která úzce souvisí s podporou prodeje.

2. Návrh řešení kritických bodů

Na základě analýzy kritických bodů vám vytvoříme projektovou dokumentaci, která bude konkrétně popisovat, co a jak ve vašem provozu změnit.

  • Věřte, že odhalíme takové věci, která jste ani netušili. Proklepneme i vaše zaměstnance, kteří bývají nejčastějším důvodem chtěných či nechtěných ztrát.

Jakmile se ztotožníte s naším návrhem a vezmete ho za své, pustíme se do nastavení systematické gastronomie. To znamená, že začneme s implementací jednotlivých procesů a systémů do vašeho podniku. Záleží jen na vás, do jaké míry chcete, aby váš podnik opět fungoval.

  • Pro vaši představu může dojít například k zavedení informačního, ekonomického a skladového systému, kontinuálnímu vzdělávání vašich zaměstnanců s čímž souvisí i systematické zefektivňování jejich práce, nastavení firemní kultury od chování obsluhy k zákazníkům až po dress code (pravidla ošacení), ale také například zavedení controlingových systémů, jakou jsou kamerové a pokladní systémy.

3. Nastavení systematické gastronomie

Jakmile se ztotožníte s naším návrhem a vezmete ho za své, pustíme se do nastavení systematické gastronomie. To znamená, že začneme s implementací jednotlivých procesů a systémů do vašeho podniku. Záleží jen na vás, do jaké míry chcete, aby váš podnik opět fungoval.

  • Pro vaši představu může dojít například k zavedení informačního, ekonomického a skladového systému, kontinuálnímu vzdělávání vašich zaměstnanců s čímž souvisí i systematické zefektivňování jejich práce, nastavení firemní kultury od chování obsluhy k zákazníkům až po dress code (pravidla ošacení), ale také například zavedení controlingových systémů, jakou jsou kamerové a pokladní systémy.

4. Podpora prodeje a marketing v gastronomii

Po zavedení systematické gastronomie vám také pomůžeme s podporou prodeje, propagací a celkovým marketingem.

  • Vymyslíme, navrhneme a uspořádáme pro váš gastronomický provoz eventové akce, prezentace produktů či služeb, ochutnávky exklusivních gastronomických produktů, soutěže, módní přehlídky, koncerty a jiné kulturní a zábavní akce, které podpoří váš prodej.
  • Zajistíme vám také kreativní, moderní a hlavně funkční webové stránky s vysokým předpokladem pro SEO – optimalizaci pro vyhledávače.
  • Nastavíme správný směr také pro kontinuální internetový marketing a komplexní propagaci vašeho gastronomického provozu.

Systematická gastronomie

Systematická gastronomiePo více jak 20 letech zkušeností z restauračních a hotelových provozů si uvědomujeme, že jejich úspěšnost je závislá na absolutní spokojenosti zákazníka s obsluhou a kvalitou jídla.

Proto v nich zavádíme informační systémy a systémy vzdělávání, které výrazně zefektivňují pracovní procesy personálu. Říkáme tomu systematická gastronomie.

Dáváme tím číšníkům, barmanům i kuchařům volné ruce a více času k tomu, aby hostům naplno předvedli své umění.

Gastronomický podnik s přehledem

Zvyšujeme přehled majitelů a provozních o fungování jejich podniku. Díky dodávkám a servisu pokladních, controllingových a skladových informačních systémů zajišťujeme hladký chod restaurací a minimalizujeme riziko chyb ze strany personálu.

Ve spojení s mobilními technologiemi dokážeme zajistit kontrolu nad provozem po dobu 24h denně. I díky této skutečnosti jsme držiteli certifikátu kvality ISO 9001.

Kontaktní formulář

Potřebujete poradit? Napište nám!

Můžete nám také zavolat na +420 777 222 229 a poradit se přímo s jedním z našich specialistů.






    * Všechny položky označené hvězdičkou je nutné vyplňit pro správné odeslání kontaktního formuláře.